Volumenetwerk
Slider

Groot bereik

Fantastisch netwerk met maar liefst 28,5% bereik en 9,4 miljoen contacten binnen de doelgroep 16 tot 35 jaar.

Alle type locaties

Grand-cafés, cafés, eetcafés, bars, bioscopen, restaurants, lunchrooms, coffee corners, sociëteiten etc.

Nationaal of Regionaal

Het Volume netwerk is aanwezig in meer dan 60 steden en kan zowel nationaal als regionaal worden ingezet.

Het volumenetwerk is een samenvoeging van alle horecalocaties en alle bioscooplocaties. Dit biedt een massaal en optimaal bereik binnen de doelgroep 16 tot 34-jarigen.

Volume netwerk

Door het gevarieerde locatie-aanbod communiceer je op de diverse momenten van de week met de doelgroep.  Niet alleen tijdens het uitgaan of bioscoopbezoek, maar ook ‘s-morgens bij een kopje koffie tijdens het shoppen, tussen de middag bij een zakenlunch, of aan het einde van de week tijdens de borrel met collega’s. Voor al deze momenten geldt: men is ontspannen, heeft de tijd en staat open voor nieuwe impulsen.

Massaal in selectief bereik

Het Volumenetwerk is een doorsnede van al onze indoorlocaties. Je bent zichtbaar in: cafés, grand-cafés, lunchrooms, restaurants, bars, clubs, poolcafés en bioscopen.

Interessante doelgroep

De Millennials! De definitie zegt geboren tussen 1980 en 2000. De groep die over een paar jaar de belangrijkste consumptiegroep zal zijn en die gaat voor toegang tot services in plaats van ownership. Kortom de generatie Uber, Netflix, Airbnb etc. Uitermate interessant maar ongelooflijk moeilijk te bereiken.

Substantieel bereik

Qua omvang en bereik is het Volumenetwerk het grootste dat wij kunnen bieden. Het betreft meer dan 1.000 locaties in meer dan 60 steden door het hele land. In 2 weken bereik je reeds 39,6% van de doelgroep M&V 16-34. In 4 weken zelfs 52,3%. Bron: Intomart Gfk.

Nationaal of regionaal

Het Volume netwerk is zowel op nationaal als op regionaal niveau in te zetten voor: ToiletreclamePlusVilt, Spiegelstickers en spraakmakende spectaculars.

Onze concessiepartners: