De van Grunsven Groep is een organisatie die wordt gevormd door een drietal bedrijven; Bouwbedrijf van Grunsven Erp, Bouwbedrijf van Grunsven Nijmegen en van Grunsven Ontwikkeling. De bouwbedrijven zijn actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud, en met een ruime ervaring is het voor mogelijk plannen te realiseren en uit handen te nemen middels een traditionele aanbesteding of via samenwerking in een bouwteam.

De van Grunsven Groep heeft een Toiletreclame campagne geboekt om de verkoop te stimuleren voor projecten. Van Grunsven Groep richt zijn communicatie met name op de Young Professionals. Voor een bouwgroep is het voordelig om Toiletreclame in te zetten. Omdat er een selectie gemaakt kan worden op het gebied van locatie, kan er geadverteerd worden op precies de juiste doelgroep. Naast de advertenties op de toiletten, maakt de van Grunsven Groep gebruik van adverteren via social media, kranten en websites.

“De reden dat we Toiletreclame hebben ingezet bij Altermedia is omdat het medium met name goed aanslaat bij de Jongeren doelgroep. We zijn erg tevreden met de fijne samenwerking. Bij Altermedia denken ze goed mee en hebben de medewerkers een betrokken, actieve houding.”

Rob van Grunsven, Verkoop/marketing manager