TivoliVredenburg is hét poppodium in de binnenstad van Utrecht. Het biedt ruimte aan verschillende muzikale stijlen zoals: klassiek, pop, dance en jazz. Met meer dan 20 evenementen per week behoort TivoliVredenburg tot de grootste poppodia van Nederland. De samenwerking met Altermedia is tot stand gekomen om met toiletreclame de verschillende evenementen meer onder de aandacht te brengen.

TivoliVredenburg telt vijf concertzalen: de Grote Zaal, Hertz, Ronda, Pandora en Cloud Nine. Tevens zijn er diverse vergader- en congresfaciliteiten, een grand café en een restaurant. Sinds begin 2015 werkt Altermedia samen met Tivoli om hun evenementen optimaal te promoten.

“Altermedia heeft een goed netwerk door heel Utrecht dat we goed in kunnen zetten voor de promotie van onze dansavonden, of het nou gaat om een Amerikaans themafeest als Red Cup Party, een techno-avond met internationale DJ’s of overzichtsposters van ons gehele nachtprogramma. Ook voor ons pop-, klassieke of jazzpogramma hebben meerdere campagnes gelopen. We merken dat ons programma met deze campagnes echt meer gaat leven in de stad. Daarnaast heb je ook echt de zekerheid dat je de gehele periode hangt en op goede locaties zichtbaar bent.”

Afdeling Marketing & Communicatie
Tivoli Vredenburg