Deliveroo is een online bestel- en bezorgservice van jouw favoriete restaurants uit de buurt. Deliveroo is nieuw in de markt sinds 1 september 2015 en richt zich op iedereen die van lekker eten houdt. De van oorsprong Britse maaltijdbezorgdienst groeit steeds verder. Het bedrijf is ondertussen actief in vijftig steden in twaalf landen, waaronder Dubai, Hong Kong, Singapore, Melbourne en Sydney. Op dit moment hebben ze in Nederland vestigingen in Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Haarlem.

Deliveroo is het perfecte voorbeeld van een goed lopende startup. Het idee ontstond toen de oprichter van het bedrijf verhuisde van New York naar Londen en zich verbaasde over hoe weinig goede restaurants niet aan bezorgen deden. Hij heeft het zijn persoonlijke missie gemaakt om favoriete restaurants bij de klant te laten bezorgen. Deliveroo laat je fantastisch eten bestellen bij lokale restaurants die anders niet zouden bezorgen.

Om de nieuwe locaties te promoten en meer brand awareness te generen is Deliveroo in zee gegaan met Altermedia. En met succes! Door de vele reacties op de campagne en de fijne samenwerking, hebben we samen met Deliveroo meerdere Toiletreclame campagnes mogen opzetten.

“Met Altermedia werken wij graag samen. Het contact is flexibel en spoedig. Altermedia weet goed in te spelen en/of aanbod te bieden naar de behoefte van de klant.”

Evelyne Muntjewerf, Marketing Manager Deliveroo NL