Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 22 winkels verspreid over Nederland met een compleet aanbod aan Apple producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en iPod. Het Amac team beschikt over alle kennis om vragen te beantwoorden en adviseert over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple product.

Aan het begin van het studiejaar heeft Amac speciale acties voor studenten. Door gebruik te maken van toiletreclame en bierviltjes in de studentensteden worden deze onder de aandacht van de doelgroep gebracht. Het primaire doel is om traffic naar Amac winkels te genereren. Daarnaast wil Amac zichtbaarheid creëren om daarmee de naamsbekendheid te vergroten.

“De campagne wordt op diverse manieren gemeten. Onder andere door de verkopen te koppelen aan de marketingmix. Daarnaast zien wij bij een succesvolle campagne vaak reacties van enthousiaste collega’s. We werken graag samen met Altermedia, omdat er naast prettig contact ook wordt meegedacht om tot een goede campagne te komen."

Ibe de Vries
Formule Marketeer