Over Altermedia
'Reaching the right people at the right place, at the right time...'
Slider

Rond de eeuwwisseling kwam je het nog nauwelijks tegen, maar vandaag de dag vinden we een reclamepaneel in de toiletruimte heel normaal. Aan het begin van dit millennium zagen Dennis van der Breggen en Oskar van Son dit gat in de markt en startte het bedrijf Altermedia.

Toiletreclame is een uniek medium dat met ruim 10.000 reclamepanelen in zo’n 1.200 horecagelegenheden en bioscopen niet meer weg te denken is in het Nederlandse uitgaansleven. Altermedia heeft als enige in Nederland een bewezen netwerk, met een perfect dekkende spreiding over ruim zeventig steden. Inmiddels zijn de mogelijkheden die Altermedia biedt voor indoor advertising sterk uitgebreid met onder andere PlusVilt, Spiegelstickers en Sampling.

Digitalisering

Op het gebied van innovaties is het integreren van een NFC-chip een interessante ontwikkeling. Mensen ‘tappen’ de chip met hun smartphone en komen direct interactief in contact met de adverteerder. Ook ga je steeds vaker in onze locaties digitale schermen tegenkomen. Zowel in de locatie met onze WoW-schermen als in het toilet.

Meer dan alleen een filmpje kijken met bioscoopreclame

Bioscoop is een logische aanvulling op horeca en zorgt voor een nog beter dekkend landelijk netwerk. Om die reden is Altermedia een samenwerkingsverband aangegaan met Kinepolis Nederland. Deze samenwerking resulteert in het huidige nationale netwerk van TOP-bioscopen. Een netwerk dat stand-alone, maar ook in combinatie met het horecanetwerk van Altermedia kan worden ingezet.

Uitbreiding naar outdoor

Aangezien Altermedia nooit stilstaat, blijft het daar niet bij. Na de flinke groei in indoor advertising, werd ook outdoor advertising een speerpunt. Taxireclame is een kwalitatief medium voor grootstedelijke zichtbaarheid, met verrassende creatieve mogelijkheden. Vrachtwagenreclame biedt nationale zichtbaarheid onder de Nederlandse (zakelijke) automobilist en dat tegen een zeer kostenefficiënt tarief.

Continu worden de mediamogelijkheden verder uitgebreid. Zo bieden wij inmiddels ook een hele interessant mediapropositie op de Schiphol Hotel Shuttle bussen.

Adverteer via Altermedia

Adverteren via Altermedia loont. Zowel op regionaal als landelijk niveau. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop. Het projectmanagement en de aansturing van onze totale logistiek gebeurt vanuit ons hoofdkantoor in Houten.

Altermedia bereikt actief Nederland

Door de uitgebreide en gevarieerde klantenkring mag Altermedia zich inmiddels een serieuze speler in het medialandschap noemen. Onze netwerken sluiten perfect aan bij diverse doelgroepen, variërend van studenten en young professionals tot jongeren en shoppers. Allemaal komen ze in hun dagelijks leven op diverse momenten van de dag met ons in contact.

‘Reaching the right people at the right place, at the right time…’

altermedia-specs-google-maps

locaties

altermedia-specs-steden

steden

altermedia-specs-nfc

vlakken met NFC