Volledig digitaal

McDonald’s Tilburg Centrum is volledig voorzien van Toiletreclame digitaal. Dit geeft impactvolle, gemeten contacten.

Gigantisch bereik

Deze vestiging is 7 dagen per week gemiddeld 16 uur per dag geopend en registreert 1.100 toiletbezoeken per dag.

Divers bereik

Gezien de ligging midden in het centrum bereikt u hier jongeren, jonge gezinnen en shoppers tijdens een ‘pitstop’.

McDonald’s Tilburg is de eerste vestiging van Mc Donald’s die beschikt over de digitale toiletreclame schermen. In totaal zijn hier 5 schermen aanwezig.

McDonald’s Tilburg

Het concept “McDonald’s” hoeven wij u uiteraard niet uit te leggen. We praten hier echter over een unieke locatie in het centrum van Tilburg. Midden in het uitgaans- en winkelgebied. Deze vestiging is 7 dagen per week gemiddeld 16 uur per dag geopend.

Jongeren, winkelpubliek en jonge gezinnen

Gezien de ligging van deze vestiging is het bereik gigantisch. U vindt hier veel jongeren en jonge gezinnen met kinderen, die vervolgens bijvoorbeeld naar de bioscoop gaan. Maar de toiletruimte van deze vestiging zijn openbaar en ontvangen daarom erg veel winkelend publiek. De vestiging ligt namelijk midden in het winkelgebied. Zoals u weet zijn deze schermen voorzien van moving detectie en wordt ieder toiletbezoek geregistreerd. Deze vestiging ontvangt per dag 1.100 toiletbezoekers. Dat zijn bijna 8.000 geregistreerde contacten per week.

Stand alone of icm het toiletreclame netwerk

Deze mogelijkheid is uitermate interessant indien u zich lokaal in Tilburg op deze doelgroep richt. U kunt de schermen inzetten van 1 week tot langdurige campagnes. Ook is het mogelijk deze locatie toe te voegen aan uw regionale of nationale Toiletreclame campagne.

Verdere uitbreiding

Momenteel wordt er hard gewerkt om het aantal McDonald’s vestigingen met deze digitale schermen verder uit te breiden. Wij houden u uiteraard van deze ontwikkelingen op de hoogte.

Onze concessiepartners: