De perfecte locaties

Locaties worden altijd zorgvuldig gekozen in de buurt van Bioscopen, Theaters en Musea

De juiste timing

Middag en/ of avondlocaties. Complementair aan een bioscoop-, theater-, of museumbezoek.

Nationaal of regionaal

Het Filmnetwerk is aanwezig in bijna alle steden en kan zowel nationaal als regionaal worden ingezet.

Bioscoopbezoek is het perfecte avondje uit. Met een netwerk in horeca en de bioscopen is Altermedia de perfecte adverteerder om een film mee aan te kondigen. Voor films bieden wij een laagdrempelige manier om een groot publiek te bereiken. Bezoekers van de bioscoop willen op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen in de filmwereld.

Adverteren voor een filmrelease

Zet Toiletreclame in om jouw film bekend te maken onder het grote publiek. Wij bieden zichtbaarheid op a-locaties in de steden waar de film draait. Op deze manier communiceer je op een unieke manier met duizenden potentiële filmbezoekers. Voor nieuwe filmreleases is Toiletreclame een zeer geschikt medium om te adverteren.

Onze Toiletreclame wordt altijd gewisseld op donderdag en sluit vaak perfect aan bij een filmrelease datum. Adverteer precies 2 weken voor de release, een week voor de première of start de campagne op de dag dat de film in première gaat.

filmrelease promoten adverteren film reclamefilmrelease promoten adverteren film reclame

Reclame op digitale schermen

Naast toiletreclame zijn onze WoW-schermen geschikt voor het communiceren van jouw filmrelease. Laat uw film schitteren op een zichtbare plek in een grand-café of restaurant. Jouw uiting blijft iedere vertoning 40 seconden zichtbaar en vervaagd dan subtiel en elegant naar het volgende beeld. Dus geen vluchtige vertoningen, maar jouw filmposter maakt echt onderdeel uit van de sfeer in de horecalocatie.

Verschillende partijen uit de filmindustrie zijn al overtuigd van onze mogelijkheden. Ons uitgebreide portfolio vind je hier. Zelf adverteren? Neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat!

filmrelease promoten adverteren film reclamefilmrelease promoten adverteren film reclame

Nationaal of regionaal

Het Filmnetwerk is in te zetten in alle 20 grote bioscoopsteden, maar we hebben ook een kleiner netwerk voor alleen de 4 grote steden. Aangeboden media zijn: Toiletreclame, PlusVilt, Spiegelstickers of eventueel een spraakmakende WoW.

  • "We hebben een prettige samenwerking met Altermedia. Zij bieden ons passende voorstellen voor onze films en houden ons op de hoogte van interessante last minute aanbiedingen. ”

    Cecilia SellmeijerJunior Marketing Manager bij Independent Films
  • "Altermedia heeft een goed aanbod - de samenwerking verloopt soepel en er zijn ook mogelijkheden om last-minute een campagne in te zetten.”

    Petra van HorssenEigenaar FILM INCOMPANY - bureau voor filmmarketing