Evenementen
Slider

Altijd de juiste doelgroep

Selecteer de juiste locaties waar je doelgroep aanwezig is.

Aandacht voor je agenda

Het lange contactmoment biedt de mogelijkheid om je gehele agenda te delen.

Directe kaartverkoop

Je doelgroep kan direct kaarten bestellen via onze NFC/QR tags.

Waarom adverteren met mijn evenement?

Het aantal evenementen in Nederland stijgt. Zo telt Nederland inmiddels 800 festivals en dit worden er elk jaar meer. In de zomer bezoeken Nederlanders gemiddeld 4 evenementen. Voor een uitverkocht evenement is daarom de juiste promotie nodig.

Outdoor adverteren zorgt voor een massaal bereik, maar dit zijn vluchtige contacten. Adverteren bij Altermedia zorgt voor gegarandeerd een-op-een langdurig contact om je agenda en/of line-up onder de juiste doelgroep te delen.

Wij bieden vele mogelijkheden om jouw evenement te promoten. Ons netwerkt werkt stand-alone, maar is zeker geschikt als versterking op een outdoor of online campagne. Altermedia zorgt voor directe traffic naar je ticketpagina of promo-video.

evenementen-Groove-Gardenevenementen-Ultra Urban

Toiletreclame inzetten voor je evenement?

Valt de kaartverkoop van een aankomende evenement tegen? Bij ons is het mogelijk om last-minute te adverteren. Stel je eigen netwerk samen en neem contact op voor een scherp last-minute aanbod.

  • Het lange contactmoment biedt de mogelijkheid om je gehele agenda te delen
  • Je doelgroep kan direct kaarten bestellen via onze NFC/QR tags.
  • Je kan mannen en vrouwen apart aanspreken of specifiek selecteren.
  • Selecteer de juiste locaties voor de juiste doelgroep.
  • Zowel nationaal als regionaal.

evenementen-Seduce Meevenementen-Xtrema Outdoor

Opvallend adverteren met Taxireclame

Opvallen in het centrum van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of één van de andere grote steden? Taxireclame is opvallend en spectaculair. Een taxi rijdt de hele dag rond in en rond de stad. Vervoer je VIP’s in stijl en haal ze op in jouw eigen taxi, helemaal in de stijl van jouw evenement.

Taxireclame is ideaal voor een langdurige campagne en is geschikt voor Spot & Win-acties om je online campagnes te ondersteunen. De taxi’s kunnen volledig gewrapt worden of er kan gekozen worden voor DoubleDoor of Superside.

800x450-Spot&win-LionKing800x450-Spot&win-bodyguard

PlusCards

De doelgroep iets meegeven voor thuis? PlusCards is een ludieke en effectieve manier om Toiletreclame te ondersteunen. Gratis ansichtkaarten doen het al jarenlang uitstekend in de horeca. Bij Altermedia ben je gegarandeerd van exclusiviteit in de display. Je display wordt strategisch geplaatst in de juiste locaties op de juiste plek.

Evenementen advertenties Portfolio

Altermedia heeft jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche. Benieuwd welke evenementen gebruik gemaakt hebben van ons netwerk? Kijk hier voor een overzicht.

evenementen-mandalaevenementen-the-bank

Enthousiast geworden? Neem contact ons met een oplossing op maat!