Erasmus Universiteit
Slider

De Erasmus Universiteit is een Universiteit in Rotterdam en bestaat in haar huidige vorm sinds 1973. Erasmus Universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus. 

studenten bereiken erasmus universiteit adverterenstudenten bereiken erasmus universiteit adverteren

WOW en Toiletreclame in de Erasmus Food Plaza

Op de locatie aan de Burgemeester Oudlaan in Rotterdam bevindt zich de grootste en meest uitgebreide foodcourt van Nederland. Studenten van de Erasmus kunnen hier op elk moment van de dag terecht voor een maaltijd, koffie of een snelle snack. De studenten die dit foodcourt bezoeken worden door ons effectief bereikt door middel van WOW schermen in de mensa en Toiletreclamepanelen in de bijbehorende toiletgroep.

studenten bereiken erasmus universiteit adverterenstudenten bereiken erasmus universiteit adverteren

De Faculteiten van de Erasmus Universiteit

De universiteit heeft 7 faculteiten:

 • Erasmus School of Economics (ESE)
 • Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM)
 • Erasmus School of Law (ESL)
 • Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW)
  • Bestuurskunde
  • Instituut voor Psychologie
  • Sociologie
  • Pedagogische Wetenschappen
  • Erasmus University College(EUC)
 • Erasmus MC
 • Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC)
 • Faculteit der Wijsbegeerte (FW)

Van de 26.212 studenten (peildatum 8 oktober 2015, inclusief studenten die 2 of meer studies volgen) staan 6.104 studenten ingeschreven bij de Erasmus School of Economics, gevolgd door Rotterdam School of Management met 6015 studenten. RSM wordt gevolgd door de Erasmus School of Law met 4.636 studenten.

Erasmus in de Europese top 10 Economics

Op basis van de QS World University Rankings 2014, gepubliceerd op 26 februari 2014, behoort de Erasmus Universiteit Rotterdam op drie onderzoeksgebieden tot de top 10 in Europa. Het gaat om de gebieden Medicijnen, Accounting & Finance en Economie & Econometrie. In deze drie onderzoeksgebieden wordt de Erasmus Universiteit ook genoemd als de beste Nederlandse universiteit.

Zowel op de gebieden Accounting & Finance en Economie & Econometrie zit de Erasmus Universiteit Rotterdam in de top 10 van Europa. Het staat in dat jaar op de tiende plaats in Accounting & Finance en de negende plaats in Economics & Econometrics.

Voor het gebied Statistiek en Operationele Research, Erasmus Universiteit Rotterdam is ook een van de twee Nederlandse instellingen in de top 100.

Voor deze editie van de QS World University Rankings werden ongeveer drieduizend universiteiten geanalyseerd. De top 200 werd gemaakt op basis van academische reputatie, werkgeversreputatie en citaties. Alle resultaten kunt u hier vinden.

Stand alone of icm Study netwerk

U kunt Erasmus Universiteit stand alone inzetten, maar wanneer u meer studenten wilt bereiken kan het ook in combinatie met ons Study netwerk in studentenhoreca en sociëteiten. Met deze combi bent u nationaal zichtbaar in alle steden met een HBO en/ of WO opleiding.

Tarieven Toiletreclame Erasmus Food Plaza

Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op voor een passend voorstel.