Opvallend Adverteren

Zorg dat jouw branding/awareness campagne niet te missen is voor jouw doelgroep.

De juiste timing

Maak je merk onvergeetbaar door op het juiste moment bij de juist doelgroep zichtbaar te zijn

Nationaal of regionaal

Jouw branding/Awareness campagne kan zowel landelijk als regionaal in gezet worden. 

Branding/Awareness campagnes zijn gericht op het imago van jouw merk. Apple, Google en Facebook zijn merken waar consumenten zich mee kunnen identificeren. Deze bedrijven zijn daarmee succesvol met de producten en diensten die zij leveren.

Adverteren branding/Awareness 

Met een brandingscampagne zet je jouw bedrijf op de kaart. Creëer awareness en zorg dat de consument een goed gevoel krijgt bij jouw merk, product of dienst. Lanceer een nieuw merk, product of dienst. In deze campagne vertel je jouw (merk)verhaal.

Een brandingscampagne is waardevol in uw mediamix. Zo zorg je voor een sterker merk. Met Toiletreclame ben je op het juiste moment aanwezig, bij de juiste doelgroep en zorg voor de juiste boodschap. Hiermee vergroot je je naamsbekendheid en algemene zichtbaarheid. Het verhogen van zichtbaarheid zorgt voor een rimpeleffect, het zorgt niet alleen voor een hogere naamsbekendheid, maar zal ook effect hebben op je leads, klanten & doelstellingen.

filmrelease promoten adverteren film reclamefilmrelease promoten adverteren film reclame

Taxireclame branding/awareness

Gebruik een brandingscampagne voor het herpositioneren van je merk. Een campagnes kan eenmalig zijn of continue doorlopen. Bij een campagne van een langere periode zorg je voor herkenbaarheid voor de doelgroep. Kies bijvoorbeeld voor Taxireclame, de prijs verminderd hierbij aanzienlijk per week als de taxi voor een langere tijd wordt ingezet. Taxireclame is mogelijk in alle grote steden en in de gehele randstad.

filmrelease promoten adverteren film reclamefilmrelease promoten adverteren film reclame

Merk positioneren bij de juiste doelgroep?

Wil jij een nieuw merk in de markt zetten of zorgen voor activering bij een bepaalde doelgroep? Altermedia biedt verschillende mogelijkheden om jouw nieuwe merk onmisbaar te maken in de Nederlandse horeca en bioscopen. Denk bijvoorbeeld aan Sampling, Spiegelstickers, PlusVilt, PlusCards of WoW. Benieuwd wat wij al voor andere merken hebben gedaan? Kijk snel hier.

  • "We hebben een prettige samenwerking met Altermedia. Zij bieden ons passende voorstellen voor onze films en houden ons op de hoogte van interessante last minute aanbiedingen. ”

    Cecilia SellmeijerJunior Marketing Manager bij Independent Films
  • "Altermedia heeft een goed aanbod - de samenwerking verloopt soepel en er zijn ook mogelijkheden om last-minute een campagne in te zetten.”

    Petra van HorssenEigenaar FILM INCOMPANY - bureau voor filmmarketing