Slider

Uniek concept

Een samensmelting van unieke en relevante contentpartners die zorgen voor de mooiste uitingen.

Webbased

Alle schermen zijn verbonden aan het centrale CMS systeem en kunnen dus realtime worden geüpdate.

Interessante doelgroep

Hoog opgeleide doelgroep met een bovenmatige interesse in kunst, cultuur, fashion en lifestyle.

WoW is een hypermodern netwerk van digitale schermen. Speciaal ontwikkeld voor de meest toonaangevende horecagelegenheden van Nederland. De 43″ sfeermakende schermen hangen binnen deze locaties op mooie, zichtbare plekken.

wow horeca adverteren reclame in horecawow horeca adverteren reclame in horeca

Het concept van WoW Screens

WoW is meer dan alleen een reclamezuil! Het mes snijdt met onze WoW Screens aan meerdere kanten. Wij verbinden partijen uit de Kunst & Cultuur, Fashion, Travel en Design aan dit netwerk. Zij krijgen via WoW een platform om zich te etaleren aan de buitenwereld. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze content regionaal relevant is. Dus in Groningen informatie van de voorstellingen van de Oosterpoort en in Amsterdam van Theater Carré. Op het scherm wordt ook informatie van de horecalocatie zelf getoond, denk aan een event, werknemer van de maand of het weekmenu.

Kortom: het scherm trekt op een onbevangen manier de aandacht. En daar kan je met jouw merk op meeliften.

wow horeca adverteren reclame in horecawow horeca adverteren reclame in horeca

Het WoW netwerk

WoW Screens zijn exclusief.. Dus wij hangen onze schermen niet overal. WoW kom je uitsluitend tegen in populaire en trendy grand-cafés, grote restaurants, literaire cafés, coffee corners, lunchrooms… Dus locaties met een interessante en zeer moeilijk te bereiken klandizie. Momenteel wordt het netwerk in hoog tempo uitgebreid en komen er dagelijks nieuwe locaties bij.

Locatie is king

Niet alleen de horecalocatie wordt selectief gekozen maar ook de plek in de locatie verdient alle aandacht. Wij zoeken in iedere locatie dé beste plek voor het scherm. Vaak in de buurt van de bar maar altijd in het midden van de ambiance van de locatie.

wow horeca adverteren reclame in horecawow horeca adverteren reclame in horeca

De mogelijkheden van WoW

Jouw uiting blijft iedere vertoning 40 seconden zichtbaar en vervaagd dan subtiel en elegant naar het volgende beeld. Dus geen vluchtige vertoningen maar je maakt echt onderdeel uit van de sfeer in de locatie. In een loop zitten in totaal maximaal 12 beelden. WoW gaat uit van stilstaand of subtiel geanimeerd beeld, dus geen verkapte commercial. Qua planning is alles mogelijk; type locatie, tijdstip, dag(deel), geografische ligging, et cetera.

Adverteren op WoW Screens

Je kan met jouw uiting zichtbaar zijn in dit umfeld. Echter… aan WoW zijn wel regels verbonden. Flikkerende aanbiedingen, van/voor, de laatste SIM only aanbieding; ze zijn niet geschikt voor WoW. Daar zijn de schermen binnen de locatie te sfeerbepalend voor. Deze actiematige campagnes lenen zich meer voor Toiletreclame. De boodschap moet aansluiten bij de ambiance, het moet iets toevoegen zodat het totaal meer is dan de som der delen.

WoW Erasmus Food Plaza

Je vindt onze WoW Screens sinds kort ook op dé campus foodcourt van Nederland; De Erasmus Food Plaza. In de Food Plaza zitten verschillende restaurantjes met eigen zitgelegenheid en een centrale mensa. Studenten komen hier voor een maaltijd, koffie, overleg met medestudenten en zelfs sollicitatie gesprekken vinden hier plaats.

wow horeca adverteren reclame in horecawow horeca adverteren reclame in horeca

De mogelijkheden qua boodschap en bewegend beeld voor deze WoW Screens liggen wat ruimer dan bij de WoW Screens in onze reguliere horeca. Vraag daarom specifiek naar deze mogelijkheden.

Weten wat WoW Screens voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.

JohnBeerens.com

“WOW trekt echt de aandacht en valt op bij onze klanten! Een echte aanrader!”

JohnBeerens.com

NSJO

“Het NSJO heeft de samenwerking met Altermedia als zeer prettig ervaren.”

NSJO