Vrachtwagenreclame
Schiphol Hotel Shuttle Museum Amsterdam
Schiphol Hotel Shuttle Museum Amsterdam
Schiphol Hotel Shuttle Museum Amsterdam
Schiphol Hotel Shuttle Museum Amsterdam
Slider

Nationaal bereik, bewezen effectief

Dagelijks zichtbaar op de Nederlandse snel- en rijkswegen. Groot bereik tegen lage kosten per contact met bewezen, hoge herkenning.

Ideaal voor brandawareness en productintroducties

Vrachtwagenreclame is zeer geschikt om de naamsbekendheid van je merk te vergroten of nieuwe product of dienst(en) te introduceren.

Hoge herkenning onder de (zakelijke) automobilist

Bewezen effectief voor diverse communicatiedoelstellingen gericht op de Nederlandse (zakelijke) automobilist.

Vrachtwagenreclame is dé manier om op groot formaat onder de aandacht te komen van miljoenen (zakelijke) automobilisten. De nationale zichtbaarheid en dagelijkse mobiliteit zorgen voor een maximale contactkans en is bewezen effectief. 

Het unieke contactmoment van Vrachtwagenreclame

Naast het feit dat je uiting nationaal zichtbaar is, in plaats van lokaal, is Vrachtwagenreclame ook zeer impactvol. Het snelheidsverschil tussen een vrachtwagen en een personenauto is ca 40 kilometer per uur. Door dit geringe snelheidsverschil is er sprake van een lang en intensief contactmoment. Bekijk deze video om een goed beeld te krijgen van de praktijk.

Groot formaat in het juiste perspectief

De grote afstand van een snelwegmast maakt de uiting in verhouding vele malen kleiner dan dat van Vrachtwagenreclame.

Vanaf maart 2016 werken wij met een nieuw systeem. Het zichtbaar oppervlak is maar liefst 6m2. Jouw uiting, op hoogwaardig geprint doek, wordt achterop de vrachtwagen gespannen. Hiermee ben je op groot formaat zichtbaar, direct in het blikveld van de passerende automobilist.

vrachtwagenreclame reclame snelweg snelwegmastenvrachtwagenreclame reclame snelweg snelwegmasten

Bewezen effectief

In samenwerking met Omnicom Media Group (OMG) hebben wij meerdere effectonderzoeken gedaan per campagne. Bij deze onderzoeken, uitgevoerd met de trackingtool Adtractive, zijn de resultaten gewogen naar bruto mediakosten per procentpunt herkenning. Hieruit blijkt dat Vrachtwagenreclame uitermate goed presteert ten opzichte van snelwegmasten en abri inzet. Vrachtwagenreclame garandeert dan ook een hoge ROI (Return on Investment).
Klik hier voor de diverse onderzoeksrapportages.

Vrachtwagenreclame onderzoek

Bron: Omnicom Media Group, trackingtool Adtractive

En Vrachtwagenreclame is niet alleen effectiever. Het is ook veel voordeliger. De prijsverhouding ten opzichte van een snelwegmast is ongeveer 1:100. Dus voor het tarief van bijvoorbeeld 2 snelwegmasten ben je bij ons door héél het land maximaal zichtbaar op 200 vrachtwagens. Daarom: voor campagnes, met als doelstelling nationale zichtbaarheid, bieden wij een ideale oplossing!

Vrachtwagenreclame geschikt voor diverse doelstellingen

Vrachtwagenreclame is geschikt voor diverse communicatiedoelstellingen gericht op de Nederlandse automobilist. Ideaal voor een productintroductie in het algemeen of specifiek voor producten verkocht bij de tankstations. Maar uiteraard ook voor het verhogen van de naamsbekendheid van je product of dienst onder een interessante werkzame doelgroep.

Feiten en cijfers Vrachtwagenreclame

Gemiddeld legt een Nederlandse automobilist bijna 35 kilometer per dag af. Op dezelfde dag rijdt een vrachtwagen tussen de 500 en 700 kilometer. Onze vrachtwagens rijden door het hele land en worden door duizenden auto’s per dag ingehaald. Bij inzet van ons grootste pakket bereik je met 250 trailers in 4 weken tijd ruim 35% van de automobilisten en bereik je 46% van de zakelijke weggebruikers (leeftijd ca. 35 – 55 jaar). In combinatie met het relatief voordelige tarief is Vrachtwagenreclame uitermate kostenefficiënt. Wist je dat het tarief in verhouding met een snelwegmast ongeveer 1:100 is? Dus voor het tarief van drie snelwegmasten ben je bij ons door het hele land maximaal zichtbaar.

Vrachtwagenreclame door de hele Benelux

Via ons internationale netwerk beschikken wij tevens over een netwerk van transporteurs in België. Met deze inzet kunnen wij je ook een campagne in België of in de gehele Benelux aanbieden.

Vrachtwagenreclame cases

Vele campagnes zijn je voorgegaan. Wij hebben een groot deel van deze campagnes voor je gecategoriseerd op onze website. Ons portfolio wordt continu geüpdate met de laatste campagnes.

Weten wat Vrachtwagenreclame voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.

Enkele partners: