Slider

Een uniek out of home medium

Een taxi is altijd daar waar veel mensen te bekennen zijn, zo ook dus je verrassende reclame-uiting.

Samenwerking met Taxi Centrale Amsterdam

Door samenwerking met TCA, hebben wij de beschikking over een hoogwaardig taxinetwerk in de hoofdstad.

Eye-catching taxireclame bestickering

Een unieke mogelijkheid door de verrassende aanwezigheid in diverse eye-catching bestickeringsmogelijkheden. 

Een taxi rijdt de hele dag rond en komt op locaties als kantorenparken, treinstations, vliegvelden, congresgebouwen, stadions en uitgaanscentra. Een uniek en ‘in het oog springend’ medium, en zo ook je reclame-uiting.

Taxireclame voor Randstedelijke zichtbaarheid

Naast Amsterdam bieden wij uiteraard ook Taxireclame aan in de 3 andere grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Door de verplaatsingen als gevolg van de bedrijvigheid tussen deze vier grote steden, Luchthaven Schiphol en The Hague Airport bent u, bij inzet van Taxireclame in deze vier steden, sterk zichtbaar in de gehele Randstad.

taxireclame adverteren in de stadtaxireclame adverteren in de stad

Nationale zichtbaarheid en maatwerk

Ben je in je eigen gemeente op zoek naar een uniek medium? Denk dan ook aan Taxireclame want bijna alle steden, groot en klein, zijn op aanvraag vaak ook mogelijk. Zo is Taxireclame een interessante optie wanneer andere buitenreclame in een bepaald (buiten) gebied wellicht geen dekking bieden.

Taxireclame is ideaal voor langdurige zichtbaarheid

Met de inzet van buitenreclame ben je vaak maar 1 of 2 weken zichtbaar. Ideaal voor een kortlopende actie maar wil je langdurig awareness creëren voor jouw product, dienst of (web)winkel, dan is Taxireclame ideaal en kostenefficiënt. Een Taxicampagne wordt aanmerkelijk goedkoper naarmate je de taxi langer laat rijden met jouw campagne. Want of je nu 1 maand of 1 jaar zichtbaar blijft op de taxi, de kosten voor montage en productie van de bestickering is het zelfde.

Taxireclame bestickeringen

Deze variëren van zichtbaarheid op alle vier de portieren tot volledig ‘gewrapte’ spectaculars. Afhankelijk van jouw budget en doelstellingen geven wij je een advies dat garant staat voor een spraakmakende campagne. Er zijn drie mogelijkheden:

DoubleDoor
Taxireclame Radio538Taxireclame Belastingdienst

Superside
taxireclame adverteren in de stadtaxireclame adverteren in de stad


Wrapped
taxireclame adverteren in de stadtaxireclame adverteren in de stad


Taxireclame Spectaculars

Naast de reguliere bestickeringsvormen biedt Taxireclame bij uitstek de gelegenheid tot hele spraakmakende spectaculars. Wij hebben in de loop der jaren vele spraakmakende cases gedaan en vernemen graag je ideeën om te kijken hoe we deze tot werkelijkheid gaan maken. 

taxireclame adverteren in de stadtaxireclame adverteren in de stad

Digitale Taxireclame schermen

Wil je graag jouw commercial tonen aan de passagiers? Geen probleem: wij voorzien de taxi van schermen waarop iedere gewenste content kan worden vertoond.
taxireclame adverteren in de stadtaxireclame adverteren in de stad

Taxireclame sampling

De taxi is een ideale plek om je doelgroep kennis te laten maken met jouw product. Onze taxichauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en kunnen jouw product aanprijzen en meegeven. 

Productverkoop

De taxi kan niet alleen fungeren als plek om je product gratis weg te geven, maar de taxichauffeur kan ook als verkoper worden ingezet. Denk aan het verkopen van SIM-kaarten en beltegoed aan toeristen, theaterkaarten, tegoedbonnen en nog veel meer. Uiteraard worden alle chauffeurs die jouw producten verkopen vooraf productinhoudelijk getraind.

Brochures en flyers

Via onze foldertassen kunnen wij eenvoudig jouw brochure of flyer distribueren. De tas is ook zo gemaakt dat je boven de compartimenten ruimte heeft voor een poster.

Taxireclame Bijenkorf Folders

Bovenstaande mogelijkheden zijn stand-alone en in combinatie met elkaar in te zetten. Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden en de tarieven.

Taxireclame op TCA Taxi’s

De parel uit ons Randstedelijke taxinetwerk is Amsterdam. Amsterdam is namelijk een stad met een echte taxicultuur zoals we dat ook kennen vanuit grote steden als Londen en New York. Voor Amsterdam is Altermedia een samenwerking aangegaan met TCA (Taxi Centrale Amsterdam), en heeft via deze concessie de beschikking over een hoogwaardig taxinetwerk waarmee je overal in de hoofdstad en nabije omgeving zichtbaarheid genereert. Groot voordeel is bovendien dat TCA taxi’s vaak exclusiviteit hebben op standplaatsen voor de betere hotels, de RAI, toonaangevende kantorenparken en treinstations.

Taxireclame cases

Honderden campagnes zijn je voorgegaan. Wij hebben een groot deel van deze campagnes voor je gecategoriseerd op onze website. Ons portfolio wordt continu geüpdate met de laatste campagnes.

Weten wat Taxireclame voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.

Onze concessiepartners: