Slider

Een perfect contactmoment

Het spiegelmoment is het laatste moment van rust en aandacht voordat een persoon weer de drukte in gaat.

Nationaal of regionaal

Wij bieden dit medium op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal selectieve netwerken.

Een verrassend medium

Want wie verwacht nu een ludieke guerrilla-achtige uiting als je in de spiegel kijkt?

We kijken allemaal graag in de spiegel. Een betere plek om je reclame-uiting te profileren is er niet. Denk bijvoorbeeld aan je reclame-uiting op spiegels in diverse horecagelegenheden en/ of bioscopen. Dit is een opvallende doorvertaling van je campagne en bovendien een ludieke manier om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Het effect van Spiegelstickers

Dé blik in de spiegel is het laatste moment van rust en aandacht voor jezelf voordat je weer de drukte van een horecagelegenheid of Bioscoop in gaat. Een perfect contactmoment dus! En een verrassend medium, want wie verwacht nu een ludieke guerrilla-achtige uiting op de spiegel? In combinatie met onze andere Indoormedia creëer je met een Spiegelsticker een wervende optelsom en is er letterlijk geen ontkomen aan je boodschap. Een grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt voor interactie.

Fanta Spiegelsticker 2013

Bekijk hier onze productvideo

Spiegelstickers zijn creatief

Voor saaie bereikdoelstellingen moet je niet bij Spiegelstickers zijn! Spiegelstickers moeten ‘teasen’ en een lach op iemands gezicht toveren. Dus is creatie bij Spiegelstickers key en maakt of jouw uiting gezien, onthouden en gedeeld wordt. Bedenk daarom een in ‘het oog springende’ Spiegelsticker voor jouw merk!

Header-spiegelsticker_CocaColaLight

Nationaal of regionaal

Wij bieden Spiegelstickers op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal selectieve netwerken. Afhankelijk van je budget en/of doelgroep kies je het locatienetwerk dat het best past. Ook het regionaal inzetten van Spiegelstickers is mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Door te kiezen voor een Selectief netwerk, zoals het Bioscoop-, Young professional-, Study-, Jongeren-, Active- of Shoppingnetwerk kan je verder specificeren naar doelgroep, leeftijd en contactmoment.

Spiegelsticker cases

Vele campagnes zijn je al voorgegaan. Wij hebben een groot deel van deze campagnes voor jou gepresenteerd op onze website. Ons portfolio wordt continu geüpdate met de laatste campagnes.

Weten wat Spiegelstickers voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.

Onze concessiepartners: