Slider

Extra Aandacht

Een goed creatief idee zorgt voor extra aandacht en daarmee bereik je met hetzelfde mediabudget meer.

Interactie

Een goed concept leidt tot aandacht van en interactie met de doelgroep waardoor je langer onthouden wordt.

Effectiever

Een impactvol contact beklijft beter dan een kennismaking dat weinig indruk heeft gemaakt.

Een Spectacular… Dat laat zich erg moeilijk omschrijven. Het is geen product of dienst, het is jouw idee! Wij zijn slechts degene die het voor je faciliteren en tot uitvoer brengen. Wat wij er wel over kunnen zeggen is dat onze mediatypen zich enorm lenen voor een spraakmakende Spectacular. Graag brainstormen wij met je mee over leuke ideeën. Hier wat voorzetjes!

Taxireclame

Bewegende objecten op straat doen het natuurlijk altijd goed. Daarom is Taxireclame perfect voor een Spectacular. We hebben diverse voorbeelden van full wraps tot aan complete Tour de France volgauto’s. Uiteraard willen wij de verkeersveiligheid niet in gevaar brengen, maar de creatieve mogelijkheden zijn legio.

Taxi-Spectacular-NPO

Schiphol Hotel Shuttle

Net als bij de gewone taxi’s kunnen de Schiphol Hotel Shuttles ook volledig worden gewrapt. Zeker wanneer je gaat voor een langdurige campagne is dat zeker de moeite waard voor een ongeëvenaarde impact.

Schiphol Hotel Shuttle Museum Amsterdam

XXL posters

Is ons A3 formaat toiletreclame paneel eigenlijk te klein voor je creativiteit? Geen probleem, denk letterlijk out-of-the box en laat ons zien hoe jouw boodschap uit het paneel spat.

Toiletreclame Fanta XXL Spectacular

Spiegelstickers

Dit grappige medium leent zich uitermate voor spraakmakende ideeën die verder gaan dan het standaard formaat. De blik in de spiegel is een contactmoment met legio mogelijkheden voor een optimale creatieve invulling.

Spectacular Spiegelstickers

Spiegelposters

Hoe vaak zie je het niet.. Een campagnebeeld met een prachtig model dat symbool staat voor je doelgroep. Maar waarom niet jouw doelgroep onderdeel maken van je campagnebeeld. Je hebt met Toiletreclame reeds het unieke 1 op 1 contactmoment, maak er een spiegel van en de cirkel is rond. Niet “Zij” of “Hij”, maar “Jij” bent toch onze klant? Er zijn je reeds een aantal mooie voorbeelden voorgegaan, ben jij de volgende?

Spectacular-klein-Jobtrack

Zoals gezegd, dit zijn slechts wat voorzetjes, maar laat je inspiratie de vrije loop en schroom niet je meest fantastische ideeën met ons te delen. Ook brainstormen wij graag met je mee. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om jouw idee in de praktijk te brengen.

Vertel ons je plannen en we gaan onder het genot van een bakje koffie kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Onze concessiepartners: