Slider

Sampling prikkelt de zintuigen

Sampling bied jouw doelgroep de mogelijkheid je product daadwerkelijk te zien, proeven, ruiken en te ervaren.

Cross Media

Sampling is een ideale combinatie met onze andere mediavormen. Awareness en directe activatie.

Diverse mogelijkheden

Sampling, fysiek of digitaal, placement of persoonlijk. De mogelijkheden zijn legio. Voor iedere doelstelling een oplossing.

Lezen over of kijken naar een product vergroot het bewustzijn. Het uitproberen ervan zorgt voor betrokkenheid en het vormen van een mening. Sampling maakt dit allemaal mogelijk.

In de handen van je doelgroep

Sampling maakt je product zichtbaar én tastbaar voor de consument! Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van de Nederlanders Sampling een prettige manier vindt om met een product in aanraking te komen. Je zal niet snel worden vergeten! Wij bieden verschillende sampling mogelijkheden.

Product Placement binnen Horeca en Bioscoop

Dit kan op diverse manieren. Van je kauwgompje of pepermuntje bij de restaurantrekening tot jouw samples direct verspreiden onder je Toiletreclame uiting, alles is mogelijk. Dit kan binnen onze bestaande horeca-, bioscoop- en hogeschoollocaties, maar maatwerk netwerken zoals sportscholen, voetbalkantines en veel andere, voor jouw relevante, locaties zijn vaak mogelijk. Deel je ideeën met ons en wij kijken naar een maatwerkoplossing.

Toiletreclame Sampling NiveaSampling Mentos

Fysieke distributie

Het kan zijn dat je voor een nieuw drankje campagne wilt voeren in ons horecanetwerk. Maar wat als je media-inzet vraag creëert aan de bar en je product is niet in het assortiment opgenomen? Dat zal leiden tot ergernis bij je doelgroep en dat is niet de bedoeling. Wat zou je er van zeggen wanneer wij ervoor hebben gezorgd dat alle locaties, waar je aanwezig bent, je product op voorraad hebben? En daar hoeft het niet bij te stoppen, je wil namelijk ook weten of het de locatie is bevallen en of zij je product vast in het assortiment willen opnemen. Daarin hebben wij zeer ruime ervaring voor diverse merken zoals Malibu RED, Cointreau, Licor 43, Jägermeister etcetera.

Sampling Licor43 Altermedia_bdf0839

Sampling in de Taxi

De taxi is een ideale plek om je doelgroep kennis te laten maken met jouw product. Naast het ontvangen van het fysieke product kan de taxichauffeur je product ook mondeling toelichten en aanprijzen. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Sampling via de NFC-tag

Heeft jouw product een bepaalde waarde of wil je meer gegevens vergaren van de ontvanger, dan is het wellicht interessant om deze op aanvraag te verzenden naar je doelgroep. Met de huidige techniek is dit vrij eenvoudig. Alle toiletreclamepanelen zijn voorzien van een NFC chip (tag) rechtsonder op het frame. Bij het zien van jouw reclame-uiting kan de consument via de NFC tag direct een fysieke sample, kortingsbon of brochure aanvragen. Hij of zij landt op een speciaal voor je gemaakte landingspagina waarop zij slechts naam, postcode en huisnummer hoeven op te geven. Het systeem vult de rest in en de gevraagde informatie wordt persoonlijk bij de aanvrager thuisbezorgd door PostNL. Dit creëert een win-win situatie. Je krijgt informatie over de doelgroep en de consument ontvangt gratis een sample van het product.

2015-NFC-Sampling_01

Promotieteams

Face-to-face iemand aanspreken en een sample overhandigen is de meest persoonlijke manier van consumentenmarketing. Net als de kracht van een compliment, maakt ook de kracht van een kleine attentie positieve indruk op de doelgroep. Fieldmarketing geeft grip op het proces van overtuiging, aanprijzing, beïnvloeding en verleiding.

Er zijn uiteraard diverse fieldmarketing bureaus die allemaal een oplossing hebben, maar hebben zij ook allemaal toegang tot onze locaties? Kennen zij de persoon in kwestie? Vaak niet… Dus zeker wanneer dit een belangrijke doelstelling is, maak dan gebruik van onze expertise.

Sampling Axe Promotieteams

Altijd maatwerk

Bovenstaande acties zijn altijd maatwerk. Iedere actie is anders en daarom ook de uitvoering. Leg je wensen bij ons neer en wij bieden een passende oplossing.

Weten wat Sampling voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.