Slider

Ludiek en effectief

Laat je creativiteit de vrije loop en ga voor optimaal resultaat. Brillen, puzzels, gamecontroler, alles is mogelijk. 

Nationaal of regionaal

Wij bieden PlusVilts op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal specifieke netwerken.

Multifunctionaliteit

Niet alleen te gebruiken als onderzetter, maar ook om gegevens uit te wisselen of als speeltje tijdens het wachten.

PlusVilts (oftewel bierviltjes) zijn niet alleen te gebruiken als onderzetter, maar doen het ook goed als kladblaadje om telefoonnummers uit te wisselen of als speeltje tijdens het wachten. Deze multifunctionaliteit maken bierviltjes een interessant en creatief communicatiemiddel.

Bierviltjes zijn creatief

Aan u, als adverteerder, de uitdaging om hier op een creatieve manier invulling aan te geven. Een standaard bierviltje is rond of vierkant. Maar op aanvraag is bijna alles mogelijk, van puzzel tot game controller. Maak je product of dienst onderwerp van gesprek!

Header-PlusVilt-NCRV-puzzel-2Header-PlusVilt-AT5

Bekijk hier onze productvideo

Individueel of gecombineerd

Of het nu een actiematige of thematische campagne betreft: PlusVilt is een goede aanvulling op een Toiletreclame-campagne. Via onze panelen breid je jouw zichtbaarheid op efficiënte wijze uit naar een plek op de bar. Vanzelfsprekend is biervilt ook individueel inzetbaar.

Header-PlusVilt-Viva-1Toiletreclame Biervlit Viva

Nationaal of regionaal

Wij bieden bierviltreclame op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal specifieke netwerken. Afhankelijk van je budget en/of doelgroep, kan je hier keuzes in maken. Door te kiezen voor een Selectief netwerk, zoals het Bioscoop-, Young professional-, Study-, Jongeren-, Active-, of Shoppingnetwerk kan je verder specificeren naar doelgroep, leeftijd en contactmoment. Ook het regionaal inzetten van PlusVilts® behoort tot de mogelijkheden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

PlusVilt cases

Vele campagnes zijn je voorgegaan. Wij hebben een groot deel van deze campagnes voor je gepresenteerd op onze website. Ons portfolio wordt continu geüpdate met de laatste campagnes.

Weten wat PlusVilt voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.

Onze concessiepartners: