Slider

Ludiek en effectief

Laat je creativiteit de vrije loop en ga voor optimaal resultaat. Maak van je ontwerp een collectors item!

Nationaal of regionaal

Wij bieden PlusCards op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal specifieke netwerken.

1

Geen concurrentie

Jouw kaart exclusief in een display. Geen andere kaarten en strategisch geplaatst in de juiste locaties op de juiste plek.

Leuk om te hebben en grappig om te versturen. In ieder geval aanlokkelijk om mee te nemen. Gratis ansichtkaarten (Freecards) doen het al jarenlang uitstekend in de horeca.

PlusCards kennen geen concurrentie

FreeCards beconcurreren elkaar in een rek. Je ansichtkaart moet om de aandacht van je doelgroep vechten met vele andere commerciële en niet commerciële kaarten. Wij bieden een exclusief display helemaal in jouw huisstijl. Deze displays met jouw kaarten worden in iedere locatie zorgvuldig op de meest strategische en zichtbare plekken geplaatst. Je kaart verliest dus nooit de aandacht en wordt efficiënt onder de doelgroep verspreid.

PlusCards reclame buitengewoonwijk.nl

Creatieve vrijheid

Het creatieve idee voor een kaart bepaald de attentiewaarde en daarmee het succes van de campagne. De kaart moet uitnodigen om hem mee te nemen of te verzenden aan een vriend, vriendin of familielid. Het display heeft een standaard formaat en kan zowel met liggende als met staande facings worden uitgevoerd. Je kan onze standaard formaat displays gebruiken, maar het is ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp aan te leveren.

Individueel of gecombineerd

Je kan PlusCards stand-alone inzetten maar uiteraard is een combinatie met Toiletreclame, Spiegelstickers of PlusVilt ook zeer goed mogelijk. Dit voor een optimale zichtbaarheid binnen de locatie.

Nationaal of regionaal

Wij bieden dit medium op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal specifieke netwerken. Afhankelijk van je budget en/of doelgroep, kan je hier keuzes in maken. Door te kiezen voor een Selectief netwerk, zoals het Bioscoop-, Film-Young professional-, Study-, Jongeren-, Active-, of Shoppingnetwerk kan je verder specificeren naar doelgroep, leeftijd en contactmoment. Ook het regionaal inzetten van PlusCards behoort tot de mogelijkheden. Vraag je accountmanager wat voor jou de meest ideale invulling is.

PlusCard cases

Vele campagnes zijn je voorgegaan. Wij hebben een groot deel van deze campagnes voor je gepresenteerd op onze website. Ons portfolio wordt continu geüpdate met de laatste campagnes.

Weten wat PlusCards voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.

Onze concessiepartners: