Slider

Uniek concept

ClubTV is een nieuw medium om mensen in de kantine te informeren.

Zichtbaarheid

Binnen het contentprogramma is ruimte ingebouwd voor advertenties.

Gezonde doelgroep

U communiceert met een doelgroep die fanatiek bezig zijn met sporten.

De KNVB heeft in 2016 haar record van 2014/2015 verbroken. De voetbalbond telt in 2016 1.227.157 leden en is met dit recordaantal de grootste sportbond van Nederland. Tegenwoordig zijn het niet meer alleen de jongens want het aantal vrouwelijke leden steeg met 6,23% naar maar liefst 146.090.

 

Fitte amateurvoetballers bereiken?

Met Club.TV bereik je het amateurvoetbal recht in het hart. Club.TV is een product van Sportlink en betreft een all-in-one narrowcasting oplossing waarmee amateurverenigingen kunnen communiceren met leden en fans. In één oogopslag weten ze op welk veld ze spelen, wie er fluit en in welke kleedkamer ze zich kunnen omkleden.

Nationaal bereik onder amateurvoetballers

Momenteel zijn er zo’n 320 verenigingen aangesloten bij Club.TV. Hierin zitten bekende namen als IJsselmeervogels, Kampong, Quick Boys en Spakenburg. Grote clubs met uitstraling. Samen hebben deze verenigingen bijna 214.000 leden, dit komt neer op 17,5% van het totaal aantal KNVB leden. Op wedstrijddagen komen daar de bezoekende teams bij en praten we over ongeveer 400.000 leden die in aanraking komen met Club.TV. Daar komen uiteraard nog ouders, begeleiders, elftalleiders etc. bij zodat het totaal bereik substantieel hoger zal zijn.

ClubTV-04-800x450ClubTV-01-800x450

Uw TV commercial zichtbaar in het amateurvoetbal

Iedere vierenhalve minuut toont een commercial van 30 seconden, dus in totaal 12 commercials. U kunt ervoor kiezen om ieder half uur of ieder kwartier, respectievelijk twee en vier keer, per uur uw commercial te tonen.

Weten wat Club.TV voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat, een persoonlijke afspraak of telefonisch overleg.