Adverteren in Utrecht

Utrecht bevindt zich in het midden van het land. Deze stad telt 340.000 inwoners en maakt samen met Amsterdam, Rotterdam en Den Haag deel uit van de G4, een samenwerking van de vier grootste steden van het land.

Het Domplein is het centrum van de historische binnenstad van Utrecht. Hier staat de domtoren en de domkerk. De geschiedenis van de stad start al in de middeleeuwen en je ziet invloeden van de Romeinse tijd. Utrecht stond midden op de grens van het Romeinse Rijk. De huizen maar ook de kerken en monumenten vertellen het verhaal van de rijke geschiedenis.

Via Altermedia kan je op diverse manieren zeer doelgroepgericht adverteren in Utrecht.

Ondanks de grote geschiedenis van Utrecht staat deze stad niet stil. Op dit moment wordt het station en alles er omheen vernieuwd waardoor duidelijk wordt dat Utrecht altijd in beweging is.

In Utrecht wonen 64.000 studenten. Er zijn WO, HBO en MBO scholen en dit zorgt dat Utrecht veel cafés, restaurants, clubs en discotheken heeft.  Ook zijn er diverse bioscopen, poppodia en theaters.

Netwerk Utrecht

Altermedia heeft een groot netwerk in Utrecht, zo hebben wij toiletreclame bij de Winkel van Sinkel, eet & drinkgelegenheid de Beurs op het Neude en discotheek Poema. Hiermee bereiken wij verschillende doelgroepen en is het mogelijk om doelgroepspecifiek te adverteren in Utrecht. Naast Toiletreclame is het mogelijk om te adverteren in Utrecht door middel van PlusVilt, PlusCards, Spiegelstickers, WoW Screens en Taxireclame.

Studentennetwerk

Je merkt hier weinig van de vergrijzing, met 64.000 studenten wonend in Utrecht is de stad jong en bruisend. Met drie universiteiten, waaronder Universiteit van Utrecht (de één na grootste van Nederland), en drie hogescholen is Utrecht een ideale stad om studenten te bereiken.

Taxireclame 

Door onze samenwerking met UTC is Taxireclame in Utrecht altijd mogelijk. Dit kan ook in combinatie met Toiletreclame. Met Taxireclame kun je eenvoudig de doelgroep toeristen en young professionals op het juiste moment bereiken.

Header-taxireclame-NPO-2016-02