T: 030 234 24 50| |E: info@altermedia.nl

Adverteren in Tilburg

Tilburg is een stad in Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. De stad had op 1 januari 2014 191.275 inwoners. Het is in inwonertal de zesde stad van Nederland, na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Tilburg was vroeger een gebied bestaande uit verschillende kleine gemeenschappen die onderling verbonden waren. De stad is bekend door zijn industriële verleden met textielfabrieken, maar tegenwoordig is het nog steeds een van de belangrijkste industriecentra van Nederland.

Tilburg heeft meerdere drukbezochte evenementen. Bij Altermedia kan je adverteren met de Tilburgse kermis, Roze maandag en adverteren tijdens Carnaval.

Studenten bereiken in Tilburg

Tilburg is met meer dan 29.000 studenten één van de grote studentensteden van Nederland. Er is een Kunstacademie, meerdere hogescholen en een universiteit vindt je hier MBO/HBO/WO studenten. Altermedia heeft in haar netwerk verschillende studentencafés en sociëteiten zoals I.E.S.N., Totus, Olof en Plato.

Netwerk Tilburg

Altermedia heeft een breed netwerk in Tilburg. Zo kan je adverteren bij locaties in de omgeving van het station, bij de oude markt en in de Piushaven. Toiletreclame van Altermedia hangt bijvoorbeeld bij Anvers, Breexz en Brandplein.

Naast een uitgebreid netwerk van Toiletreclame vind je in Tilburg ook meerdere WoW-locaties. Tilburg is perfect voor het bereiken van Young-Professionals, Jongeren en Studenten.

Ben je geïnteresseerd in adverteren in Tilburg? Via Altermedia kan je doelgroep specifiek adverteren met Toiletreclame, PlusVilt, PlusCards, Spiegelstickers, WoW en Taxireclame.

Reclame in Tilburg kan via Altermedia. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

CONTACT
DELEN
AFSPRAAK MAKEN
MAIL ONS
BEL ONS