Adverteren in Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Europa en groeit elk jaar. Met meer dan 600.000 inwoners en meer dan 170 verschillende nationaliteiten is Rotterdam, op Amsterdam na, de grootste stad van Nederland. Het centrum van Rotterdam is in de tweede wereldoorlog grotendeels vernietigd. Hierdoor is er veel ruimte voor wederopbouw geweest. De moderne stad is altijd in ontwikkeling en heeft daardoor een prachtige skyline. De stad wordt steeds vernieuwd en is daarom vooruitlopend in zijn architectuur. Hierdoor is Rotterdam een must-visit voor elke toerist.

Rotterdam is perfect voor Out of Home Advertising. De stad is ingericht op de overtuigend jongere inwoners. Er zijn veel cafés, restaurants en clubs en discotheken, ook is er een filmhuis. Rotterdam is een echte studentenstad. Er zijn meer dan 58.000 studenten in Rotterdam, verdeeld over meerdere WO, HBO en MBO scholen.

Via Altermedia kan je op diverse manieren zeer doelgroepgericht adverteren in Rotterdam.

Netwerk Rotterdam

Er zijn veel Toiletreclame mogelijkheden in Rotterdam. Altermedia heeft meerdere studentenverenigingen in het netwerk en kan dus studenten binnen Rotterdam goed bereiken. Ook hebben wij bekende cafés en restaurants in ons netwerk, onder andere: La Cubanita, Bagels & Beans, Popocatepetl en Happy Italy. Naast Toiletreclame is het mogelijk om te adverteren in Rotterdam door middel van PlusVilt, PlusCards, Spiegelstickers, WoW Screens en Taxireclame.

Studentennetwerk Rotterdam

In Rotterdam zijn er meerdere MBO, HBO en WO opleidingen. Zo is er de Erasmus Universiteit met ruim 23.000 studenten per jaar. Altermedia heeft Toiletreclamepanelen en WOW-schermen op het food plaza en kan daarmee deze grote groep studenten perfect bereiken.

Taxireclame Rotterdam

Opvallen met advertenties in Rotterdam is niet eenvoudig. Door het gebruik van Taxireclame rij je letterlijk in het zicht van de doelgroep. De taxi’s hebben een standplaats bij het station en in het centrum en rijden door de hele stad. Met Taxireclame kun je eenvoudig de doelgroep toeristen en young professionals op het juiste moment bereiken.

taxireclame reclame utrecht amsterdamJameson Taxireclame