Adverteren in Leiden

Leiden is een stad in de provincie Zuid-Holland en heeft ruim 120.000 inwoners. Leiden is een echte studentenstad en daarnaast vind je in deze stad de oudste universiteit van Nederland. De oude binnenstad heeft grachten, hofjes en veel monumenten. In Leiden is veel ruimte voor cultuur, zo zijn er veel musea, een theater, filmhuis en meerdere bioscopen.

Netwerk Leiden

Leiden is een horecastad, er zijn veel restaurants, cafés en kroegen. Het netwerk van Altermedia is daarom ruimschoots aanwezig en kan daarmee zorgen voor een goed bereik onder de doelgroepen Young Professionals, Studenten en Jongeren. Voorbeelden van locaties waar wij ons bevinden zijn het Belgisch Biercafé en Cityhall. In dit netwerk is het mogelijk gebruik te maken van Toiletreclame, PlusVilt, PlusCards en Spiegelstickers.

Studentennetwerk Leiden

In Leiden zijn 2 universiteiten en een hogeschool gevestigd. Door de ruim 32.000 studenten is de stad een echte studentenstad.

Altermedia heeft in het netwerk meerdere studentenlocaties, locaties zoals: NSL, HiFi Bar, VSL Catena en SSR Leiden. Onze reclamepanelen zijn ook te vinden in studentencafés. Bij deze locaties is het mogelijk gebruik te maken van ToiletreclamePlusViltPlusCards en Spiegelstickers.

Meer weten over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Je kan ons altijd bellen of contact met ons opnemen.