Adverteren in Groningen

Groningen is naast een provincie ook veruit de grootste stad van het noorden van Nederland met 200.000 inwoners. Groningers noemen hun stad ook wel de hoofdstad van het noorden. Er is veel verschillende soorten handel en industrie. De stad is een echt Hanzestad, waardoor er veel handel met Noord-Duitsland werd gedreven.

Altermedia biedt Toiletreclame in Groningen, ook kun je hier adverteren via Bierviltjes, Ansichtkaarten, Spiegelstickers en kun je opvallen door Taxireclame in Groningen in te zetten.

Netwerk Groningen

Groningen kent veel restaurant, cafés en uitgaansgelegenheden, dit maakt het perfect om te adverteren in Groningen. Het netwerk in Groningen is veelomvattend en bevat locaties zoals de 3 gezusters en Huize Maas.

Studenten bereiken in Groningen

Groningen is populair onder studenten, met ruim 57.000 studenten, waarvan 35.000 wonend in de stad zelf, doet de stad niet onder als studentenstad.

Studenten bereiken in Groningen kan via Altermedia. De studentenlocaties in Groningen betreffen studentencafés en studentensociëteiten. Zo vind je onze panelen bij de Sociëteit Volonté, Studentenvereniging Unitas SG, Studentenvereniging Cleopatra en A.S.V. Dizkartes. Bij deze locaties kun je op verschillende manieren adverteren. Zo bieden wij Toiletreclame, PlusVilt en Spiegelstickers.

Reclame in Groningen kan via Altermedia. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.