Adverteren in Den Haag

Den Haag of ’s-Gravenhage is met ruim 500.000 bewoners de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Ongeveer 200 jaar geleden was Den haag de hoofdstad van Nederland en nog steeds bevindt zich hier de eerste en tweede kamer. Het Paleis Noordeinde vervult nog steeds een belangrijke functie bij het ontvangen van gasten door het koningshuis. De stad trekt veel toeristen door zijn vele culturele trekpleisters, zoals: het binnenhof, paleis huis ten Bosch, Paleis Noordeinde, Madurodam en de Ridderzaal.

Den Haag wordt ook wel de culinaire hoofdstad van Nederland genoemd. Den Haag heeft van oorsprong veel Nederlands-Indische bewoners, hierdoor is de Nederlands-Indische keuken rijk aanwezig in de horeca. Het uitgaansleven in Den Haag bevindt zich rond het Buitenhof, de Groenmarkt, de Grote Markt, Het Plein en de Plaats. Poppodium Paard van Troje, kortweg ‘Het Paard’, bestaat sinds 1972. Altermedia is uitgebreid aanwezig in de horeca en heeft een groot bereik onder de doelgroep Den Haag.

Via Altermedia kun je op diverse manieren zeer doelgroepgericht adverteren in Den Haag.

Netwerk Den Haag

Het netwerk van Altermedia bevat meerdere grote en bekende horecagelegenheden in Den Haag. Zo bereik je onder andere het publiek in: Millers, Plein XIX, Cafe Dudok, Cafe de Fiddler, La Cubanita en Humphreys. Hiermee is het netwerk in Den Haag perfect voor het bereiken van zowel Young Professionals, als Jongeren en Studenten. Naast Toiletreclame is het mogelijk om te adverteren in Den Haag door middel van PlusVilt, PlusCards, Spiegelstickers, WoW Screens en Taxireclame.