Adverteren in Amsterdam

Binnen het Nederlandse Out of Home landschap is de metropool Amsterdam een object op zich. Door de continue groei van het aantal toeristen, de grote aantrekkelijkheid voor internationale bedrijven, en de aanwezigheid van zeer grote publiekstrekkers en belangrijke evenementen, wordt Amsterdam steeds meer the place to be. Door deze bedrijvigheid is het voor veel partijen ook van belang juist hier goed zichtbaar te zijn.

Via Altermedia kun je op diverse manieren zeer doelgroepgericht adverteren in Amsterdam.

Indoor mogelijkheden Amsterdam

Wij bieden in Amsterdam 150 horeca- en bioscooplocaties. Qua horeca zitten wij van echte toeristenlocaties op de Dam tot een gezellig buurtcafé in Oud-west.

Binnen dit netwerk kunnen wij ieder gewenste selectie voor jou maken. Zo kun je campagnes op iedere doelgroep (jongeren, studenten, young professionals, toeristen, shoppers, zakelijk, etc) inzetten.

Outdoor mogelijkheden Amsterdam

Amsterdam is dé stad voor Taxireclame. Je kunt daar op straat je hand omhoog steken en binnen een paar minuten stopt er een taxi voor je neus. Dat maakt Taxireclame een interessante mediaoptie voor jouw hoofdstedelijke zichtbaarheid. In steden als Londen en New York is Taxireclame al jaren een vast onderdeel in het straatbeeld.

Toeristen bereiken in Amsterdam en Schiphol

Veel bedrijven in Amsterdam richten zich op de miljoenen toeristen die Amsterdam jaarlijks bezoeken. De Schiphol Hotel Shuttle is hét medium bij uitstek voor het bereiken van deze toeristen. Maar ook met onze horeca- en bioscooplocaties kunnen wij eenvoudig een selectie maken op toeristen. Denk bijvoorbeeld eens aan de locaties Majestic, Europub en Café Zwart op de Dam. Deze worden dagelijks bezocht door duizenden toeristen.

Evenementen bij de RAI

De taxi’s van TCA hebben bij grote evenementen exclusiviteit op het terrein van de RAI. Dat maakt Taxireclame zeer interessant als medium ter ondersteuning van jouw aanwezigheid op de beurs.

taxireclame oracle