Vrachtwagenreclame

De meest efficiënte manier om automobilisten te bereiken is via Vrachtwagenreclame! Vrachtwagenreclame bereikt niet alleen de automobilisten op de snelweg maar ook op de provinciale wegen. Juist de provinciale wegen hebben doorgaans weinig mogelijkheden voor Out of Home zichtbaarheid.

vrachtwagenreclame snelwegmast adverteren snelweg vrachtwagenreclame snelwegmast adverteren snelweg

Een ander voordeel van Vrachtwagenreclame is dat het per definitie Nationaal bereik genereert via snelwegreclame en de provinciale wegen. Een Vrachtwagen rijdt namelijk vanuit zijn transportfunctie door het hele land.

Taxireclame valt op op straat!

Daar waar Vrachtwagenreclame goed in te zetten is als snelwegreclame en sterk is op de snel- en doorgaande wegen, neemt Taxireclame dit stokje over in de binnenstad. Op zoek naar mooie ritjes of met klanten, beweegt een taxi zich continu voort op de drukste plekken van de stad. Je komt een taxi niet snel tegen op een verlaten industrieterrein of achter in een woonwijk. De Schiphol Hotel Shuttle is een taxidienst die zich specifiek richt op het vervoer tussen Schiphol en Amsterdam centrum.

taxireclame reclame binnenstad chiphol hotel bijenkorf toeristen bereiken

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en/of neem contact op met een van onze accountmanagers voor een advies op maat.