Adverteren in de horeca

Altermedia is al sinds 2001 één van de belangrijkste aanbieders van media binnen de Nederlandse horeca. Ooit begonnen met de exploitatie van Toiletreclame, waar wij momenteel het grootste netwerk van 1.200 locaties in exploiteren, hebben wij onze mogelijkheden veel verder uitgebreid. Je kan bij ons terecht voor Spiegelstickers, Bierviltreclame, FreeCards, Sampling en op maat gemaakte Spectaculars.

toiletreclame toilet reclame in horecaplusviltpluscard-holland-casino-1024Toiletreclame Sampling Spiegelsticker Wcreclamespiegelstickerspectacular-nokia-lamour

Horeca zit weer in de lift

Na een aantal moeilijke jaren is er sinds 2014 weer sprake van een omzetgroei binnen de horeca. Niet eerder namen de omzetvolumes binnen horeca zo sterk toe en ook 2019 beloofd weer een goed jaar te worden. Een goed beeld van de laatste ontwikkelingen lees je in dit ING rapport.

Ontwikkelingen naar digitale media binnen de horeca

De ontwikkelingen binnen Digitale Out of Home (DOOH) ontgaan ook ons niet. Wij zien hierin voor de toekomst grote mogelijkheden. Momenteel werken wij hard aan de opbouw van een netwerk van digitale schermen genaamd WoW Screens. Ook gaan er op korte termijn diverse andere ontwikkelingen komen op gebied van digitale toiletreclame en digitale spiegels.

brownies-downies-xpoxpo adverteren horeca reclame

Diverse selectieve netwerken

Onze locaties worden in de basis geselecteerd op hun aantrekkingskracht op de leeftijd 18 tot 45 jaar. Maar iedere horecalocatie trekt haar eigen type publiek. Dit als gevolg van hun concept, geografische ligging en/ of expertise. Dit biedt ons een goede gelegenheid om, door middel van een goede locatieselectie, jouw doelgroep nog specifieker te targetten.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden neem contact op met een van onze accountmanagers voor een advies op maat.