Adverteren op Schiphol

Er zijn diverse manieren om op Schiphol te adverteren. Er zijn vele analoge en digitale oplossingen voorhanden. Echter veel van deze geboden oplossingen zijn sterk gericht op bezoekers van de luchthaven zelf en niet selectief op de inkomende toerist, met Amsterdam als bestemming. Veel passagiers komen geheel niet van de luchthaven en gebruiken Schiphol als hub naar een volgende bestemming elders.

Adverteren op Schiphol Hotel Shuttle

Adverteren op de Schiphol Hotel Shuttle zorgt voor zichtbaarheid onder dat deel van de passagiers dat voor een kort verblijf Amsterdam bezoekt. De Shuttles brengen de toeristen vanaf hier naar meer dan 100 vaste hotels in het centrum van Amsterdam. Deze service van Connexxion heeft 2 eigen opstapplaatsen meteen buiten bij de aankomsthal.

chiphol hotel bijenkorf toeristen bereiken

Ongekende ontwikkelingen van Schiphol en Amsterdam

Schiphol Airport is een van de grootste luchthavens ter wereld. In 2015 verwerkte Schiphol 58 miljoen passagiers en blijft jaarlijks gemiddeld met 2,2% groeien naar 500.000 vliegbewegingen per jaar in 2020. Het aantal toeristen in Amsterdam neemt jaar in jaar uit steeds verder toe. Het aantal toeristische en zakelijk overnachtingen steeg in de eerste vier maanden van 2016 met 11,3% ten opzichte van dezelfde periode 2015.

Kijk hier voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en/of neem contact op met een van onze accountmanagers voor een advies op maat.