Zichtbaar zijn onder de Young Professionals

Zowel Indoor als Outdoor bieden wij mogelijkheden om zichtbaar te zijn onder de doelgroep Young Professionals. Een ambitieuze en gemotiveerde doelgroep en uitermate interessant voor adverteerders. Een koopkrachtige doelgroep van (vaak) tweeverdieners. 56,6% van deze doelgroep woont samen of is getrouwd en 31% gaat minimaal 2 maal per jaar op vakantie.

Tijdens de vrijdagmiddagborrel en zakenlunch

Met een zeer nauwkeurige selectie van restaurants, lunchrooms en borrelcaf√©s bereiken wij deze HBO’ers en WO’ers in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Tijdens een zakenlunch of diner maar ook gezellig tijdens de vrijdagmiddagborrel. Dit kan met een ludiek bierviltje maar u heeft in deze locaties tevens het krachtige medium Toiletreclame tot uw beschikking. Met de wetenschap dat 99% van deze doelgroep de beschikking heeft over een smartphone en altijd op zoek is naar interactie, is Toiletreclame, dat voorzien is van NFC tags, uitermate interessant.

adverteren young-professionals bereiken adverteren young-professionals bereiken

Met Vrachtwagenreclame bent u zeer zichtbaar onder de zakelijke automobilist

Wie wel eens in de file om zich heen heeft gekeken kent ze vast uit de auto’s voor en achter je. De intercedente en de accountmanager onderweg naar hun afspraken, het busje met ZZP-ers dat op weg is naar de volgende klus maar ook de luxe sedan met chauffeur. Allemaal jonge, ambitieuze professionals die in aanraking komen met onze Vrachtwagenreclame.

adverteren young-professionals bereiken snelweg vrachtwagenadverteren young-professionals bereiken snelweg vrachtwagen

Kijk hier voor meer informatie en indien je interesse hebt, neem dan contact op met ons voor een passend voorstel.