Toerisme in Amsterdam

Door de continue groei van het aantal toeristen in Amsterdam neemt de omvang van de bedrijvigheid rondom deze tijdelijke bezoeker van de hoofdstad steeds meer toe. We kennen allemaal de traditionele trekpleisters zoals Het Rijksmuseum, Anne Frank huis en Madame Tussauds. Maar er komen steeds meer nieuwe “hotspots” bij zoals EYE Film Museum en de Heineken Experience. Allemaal strijden ze om de aandacht van de Amsterdamse toerist.

toeristen adverteren amsterdamtoeristen bereiken adverteren in amsterdam

Een speciaal toeristen netwerk

Met meer dan 150 horeca- en bioscoop locaties in Amsterdam kunnen wij perfect selecteren op locaties waar veel toeristen komen. Denk aan onze locaties als Majestic, Europub en Café Zwart op de Dam maar ook de locaties op de bekende uitgaanspleinen. Hier bereik je in zeer grote getallen de buitenlandse toerist tijdens hun bezoek aan Amsterdam.

toeristen bereiken adverteren in amsterdamtoeristen bereiken adverteren in amsterdam

Schiphol Hotel Shuttle

De Schiphol Hotel Shuttle is hét medium bij uitstek voor het bereiken van deze toeristen. Met 2 eigen opstapplekken recht voor Schiphol Plaza en meer dan 100 vaste hotels waar de passagiers worden afgezet zit de Schiphol Hotel Shuttle midden tussen toeristen.

chiphol hotel bijenkorf toeristen bereikenchiphol hotel bijenkorf toeristen bereiken