Doelgroep

Wij bieden je zonder uitzondering target media kanalen aan. Dit gaat van doelgroepspecifiek tot zéér doelgroepspecifiek.

Geslacht

Binnen het Out of Home landschap bieden wij met Toiletreclame en Spiegelstickers de enige mediumtypen aan met een segmentatie mogelijkheid op geslacht. En dan niet alleen de nadruk legt op mannen óf vrouwen, maar echt 100% segmentatie.

De kracht van Indoor

Indoor media heeft als kracht dat door locatietype keuze heel eenvoudig getarget kan worden op specifieke doelgroepen. Zo kunnen wij selecties maken op zowel Jongeren als Young Professionals, maar ook specifiek op studenten. Want iedere student is (vaak) jong maar niet iedere jongere is een student.

Outdoor ook selectief in te zetten

Meestal is buitenreclame voor een brede awareness. Maar wij bieden toch een aantal mogelijkheden aan waarmee je doelgroepspecifiek zichtbaar kunt zijn. Zo heeft de Schiphol Hotel Shuttle een hoge selectiviteit op de buitenlandse toerist en is Vrachtwagenreclame eigenlijk alleen zichtbaar onder automobilisten.

Je kunt hier eenvoudig zien wat wij binnen jouw doelgroep kunnen bieden. Maar wil je een doelgroepspecifiek voorstel op maat, neem dan contact op met ons.