Hoge contactfrequentie

Het grootste deel van deze doelgroep sport meerdere keren per week, waardoor de contactfreqentie hoog is.

Doelgericht

Adverteer bij een doelgroep die bewust bezig is met voeding en lichaamsbeweging

Maatwerk

Wij zoeken de locaties die het beste bij uw uiting passen, zo bereikt u precies wie u wil bereiken.  

Binnen ons totale netwerk bieden wij u een aantal selectieve netwerken. Hiermee kunt u een verdere verdieping aanbrengen, voor een nog doelgroepspecifiekere benadering.

Active

Ons active netwerk is één van deze selectieve netwerk en bestaat uit zorgvuldig gekozen sportgelegenheden. Het netwerk is te vinden in exclusieve sportcentra door heel Nederland.

Zorgvuldig samengesteld

Sportscholen zijn de perfecte locatie om twintiger en dertigers te bereiken. Dit zijn plekken waar deze doelgroep de tijd neemt om te ontspannen en hun hoofd leeg te maken. De sportgelegenheden in ons netwerk zijn uitgekozen vanwege de doelgroep en de ligging.

Interessante doelgroep

Een koopkrachtige doelgroep die veel bezig is met uiterlijke verzorging en sport. Deze doelgroep is bewust bezig met voeding en lichaamsbeweging. Veel mensen in deze doelgroep sporten meerdere keren in de week, dus de contactfrequentie met uw uiting is hoog.

Altijd maatwerk

Iedere sportgelegenheid is anders, ze hebben een andere ligging, andere doelgroep en dus andere doelstellingen. Daarom wordt bij iedere klant gekeken naar een optimale invulling van het netwerk en worden alleen de relevante locaties toegevoegd.

Nationaal netwerk

Het Active netwerk is op nationaal niveau in te zetten voor: PlusCards, PlusVilt en Spiegelstickers.

Onze concessiepartners: