T: 030 234 24 50| |E: info@altermedia.nl

Een perfect contactmoment

Het spiegelmoment is het laatste moment van rust en aandacht voordat een persoon weer de drukte in gaat.

Nationaal of regionaal

Wij bieden dit medium op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal selectieve netwerken.

Een verrassend medium

Want wie verwacht nu een ludieke guerrilla-achtige uiting als je in de spiegel kijkt?

We kijken allemaal graag in de spiegel. Een betere plek om uw reclame-uiting te profileren is er dan ook niet. Denk bijvoorbeeld aan uw reclame-uiting op spiegels in diverse horecagelegenheden en/ of bioscopen. Dit is een opvallende doorvertaling van uw campagne en bovendien een ludieke manier om uw merk onder de aandacht te brengen.

Het effect van Spiegelstickers

Dé blik in de spiegel is het laatste moment van rust en aandacht voor je zelf voordat je weer de drukte van een horecagelegenheid of Bioscoop in gaat. Een perfect contactmoment dus! En een verrassend medium, want wie verwacht nu een ludieke guerrilla-achtige uiting op de spiegel? In combinatie met onze andere Indoormedia creëert u met een Spiegelsticker een wervende optelsom en is er letterlijk geen ontkomen aan uw boodschap. Uw grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt voor interactie.

Fanta Spiegelsticker 2013

Bekijk hier onze productvideo

Spiegelstickers zijn creatief

Voor saaie bereiksdoelstellingen moet u niet bij Spiegelstickers zijn! Spiegelstickers moeten ‘teasen’ en een lach op iemands gezicht toveren. Dus is creatie bij Spiegelstickers key en maakt of uw uiting gezien en onthouden wordt. Bedenk daarom een in ‘het oog springende’ Spiegelsticker voor uw merk!

Header-spiegelsticker_CocaColaLight

Nationaal of regionaal

Wij bieden Spiegelstickers op nationaal niveau aan in verschillende volumes en in een aantal selectieve netwerken. Afhankelijk van uw budget en/of doelgroep kiest u het locatienetwerk dat het best past. Ook het regionaal inzetten van Spiegelstickers is mogelijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Door te kiezen voor een Selectief netwerk, zoals het Bioscoop-, Film- en cultuur-Young professional-, Study-, Jongeren-, Active- of Shoppingnetwerk kunt u verder specificeren naar doelgroep, leeftijd en contactmoment.

Spiegelsticker cases

Vele campagnes zijn u al voorgegaan. Wij hebben een groot deel van deze campagnes voor u gepresenteerd op onze website. Ons portfolio wordt continu geüpdate met de laatste campagnes.

Tarieven Spiegelstickers

Kijk hier voor al onze tarieven, maar wij maken graag een voorstel op maat. Passend bij uw doelgroep, doelstelling en budget. Neem dus altijd even contact op voor het optimale advies.

Onze concessiepartners: